Pretučeni mladić iz Novog Sada primljen na KCV 24. avgusta - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Pretučeni mladić iz Novog Sada primljen na KCV 24. avgusta

Kliničko-bolnički centar Vojvodine saopštio je večeras da je pacijent M.M (28) koga je brutalno u Novom Sadu pretukao Ivan Kontić za kojim policija traga, primljen u tu ustanovu 24. avgusta, odakle je poslije ukazane pomoći otpušten na kućno liječenje.

”Pacijent, M.M. (28) primljen je u Urgentni centar 24. avgusta u večernjim satima sa teškim tjelesnim povredama: prelomom podlaktice, multiplim povredama mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice. Nakon hitnog, blagovremeno sprovedenog dijagnostičkog protokola i zbrinjavanja pacijent je nakon neophodnog hospitalnog zbrinjavanja otpušten na dalje kućno liječenje”, rečeno je iz Kliničkog centra Vojvodine za “Blic”.

Direktor policije Vladimir Rebić saopštio je ranije večeras da je novosadska policija obaviještena o prebijanju dvadesetosmogodišnjeg mladića 24. avgusta od strane ljekara, koji su mu ukazali pomoć zbog zadobijenih povreda.

“Od tada do danas, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, policijski službenici su preduzeli sve mjere i radnje u cilju rasvetljavanja svih okolnosti događaja i identifikovanja osumnjičenog Ivana Kontića (1990)”, naveo je Rebić u saopštenju za medije.

TANJUG

Danas objavljeno

Novi detalji optužnice protiv Dijane Hrkalović

M.

Korona stigla i na kraj sveta; pacifička država prvi put u lokdaunu

M.

Abazović: Pravimo Vladu pomirenja, svi su dobrodošli

M.

Ostavite komentar