Prepoznajte lažljivca: Ovih 5 rečenica svaki muškarac "servira" prije prevare - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Prepoznajte lažljivca: Ovih 5 rečenica svaki muškarac “servira” prije prevare

Prevara je veoma bolna stvar koja može da dogodi u jednoj vezi. Ali prije nego što do nje uopšte i dođe vaš partner će pokazati nekoliko znakova koliko mu je zapravo stalo do vas i da li planira u nekom trenutku da vas prevari.

Prevara je veoma bolna stvar koja može da dogodi u jednoj vezi. Ali prije nego što do nje uopšte i dođe vaš partner će pokazati nekoliko znakova koliko mu je zapravo stalo do vas i da li planira u nekom trenutku da vas prevari.

Kako biste sprečili vašeg partnera da otrči nekoj drugoj u naručje posebno obratite pažnju ukoliko on izgovori neku od sledećih pet rečenica.

Imam osećaj da me više ne ceniš

Ukoliko se događa da vam partner često upućuje ovu primedbu postoji šansa da se oseća zanemareno i da nije srećan u vezi kao što je to nekada bio. Takvo osećanje može da dovede do hlađenja emocija i potrebe da tu svoju želju da bude prihvaćen potraži na nekom drugom mestu. U ovakvom slučaju potrebno je da izdvojite više vremena za svog partnera, organizujte zajedničke aktivnosti i nađite način da obnovite stare strasti.

Izvini što ti nisam odgovorio na poruku

Ako primetite da vaš voljeni muškarac iz čista mira prekine da vam odgovara na poruke, moguće je da mu više niste prioritet. Čak i da je prezauzet na poslu, vremena za kratku poruku sigurno uvek može da nađe. Porazgovarajte sa njim i ljubazno ga upitajte zašto je to tako.

Foto: VitalikRadko/Depositphotos

Na poslu je bilo OK

Najveći problem u ovom slučaju je kratak odgovor koji vam partner daje, umesto detaljnog prepričavanja o tome kako je proveo dan. Ranije je s vama mogao satima da sedi i priča o raznim dogodovštinama koje su mu se dogodile, a sada vas je dočekao kratak i štur odgovor. Skrivanje detalja može biti znak za opasnost i ukoliko vaš partner pokazuje ovakve znake, obavezno porazgovarajte sa njim, piše Zadovoljna.hr.

Hajde da isprobamo nešto novo u krevetu

Ako vam je seks već duže vreme jednoličan, jedan od partnera dobiće potrebu da isproba nešto novo. To bi možda moglo i da znači da nije potpuno zadovoljan seksualnim životom koji ima sa vama. Shvatite njegove želje ozbiljno i isprobajte nove stvari, naravno samo ukoliko niste saglasni sa onim što predlaže. Tako ćete zajednički rešiti problem i ponovo oživeti vezu, a vaš partner će biti zadovoljan.

To je tek za nekoliko meseci. Ne bi trebalo još da razmišljamo o tome. 

Ukoliko vaš partner ne želi sa vama da pravi planove za budućnost, to bi moglo da znači da on nije siguran šta će biti sa vama za nekoliko meseci. Krajnje vreme bi bilo da tada sednete i porazgovarate o tome kuda vodi vaša veza.

Danas objavljeno

Trik koji provjereno uklanja zagorele naslage sa pegle

Zeljka

Otvorio dušu: “Glumci dobijaju uloge koje Dikaprio odbije”

Zeljka

Prvi put za 20 godina; Lansirana raketa Spejs Eks

Zeljka

Ostavite komentar