11. Decembra 2022.

Preminuo Roni Tarner – mlađi sin Tine Tarner

Big Portal

Roni je bio uspešan muzičar poput  roditelja Tine i Ajka Tarnera i svirao je u bendu “Manufactured Funk”. U biografskom filmu  majke Šta ljubav ima s tim, imao je malu ulogu.

https://www.instagram.com/p/Cl8P7RUOzym/?utm_source=ig_web_copy_link

Roni Tarner, sin legendarne pevačice Tine Tarner je imao  62 godine. Ronijeva supruga, francuska pevačica Afida Tarner, potvrdila je smrt  muža  objavom na Instagramu, nazvavši ga „pravim anđelom” i njenim „najboljim prijateljem”.

„Ovog puta sam uradila sve i nisam uspela da te spasem. Volim te… 17 godina ovo je veoma, veoma loše i veoma sam ljuta”, napisala je ona u  objavi. „Ovo je tragedija, kao i sa tvojim bratom Kregom i tvojim ocem Ajkom Tarnerom i Alin počivaj u raju… Tako nepravedno.”

Afida, koja se udala za Ronija 2007. godine, podsetila je na smrt njegovog starijeg brata Krega, koji je izvršio samoubistvo u julu 2018. godine. Bavio se prodajom nekretnina. Ronijev otac Ajk Tarner je preminuo 2007. godine, dok je njegova tetka, Tinina sestra Alin Bulok, umrla 2010. godine.

Portparol policijske uprave Los Anđelesa potvrdio je da su se policajci po primljenom pozivu odmah reagovali, ali da je Roni imao problem s disanjem i da je odmah preminuo.

Tina je Ronija dobila sa mužem Ajkom Tarnerom 1960. godine. Imala je i starijeg sina Krega, koga je rodila kada je imala 18 godina, iz veze sa saksofonistom Rejmondom Hilom. Inače Tina Tarner živi u Evropi od 2013. godine sa suprugom Ervinom Bahom.

RTSmagazin.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare