Preminuo policajac iz Bora, šestorica upućena u Niš - BIGportal.ba
Region Vijesti

Preminuo policajac iz Bora, šestorica upućena u Niš

Jedan službenik Policijske uprave u Boru preminuo je, pretpostavljase, od posledica korona virusa. Taj policajac, koji je bio na visokom položaju, se, kako se pretpostavlja, zarazio prilikom konkakata sa još šestoricom kolega, od kojih su neki, takođe, na čelnim funkcijama u PU Bor.

  • Pacijent je primljen sa visokom tempereturom i upalom pluća. Testiran je, i po dobijanju rezultata javnost ćemo obavestiti – rekao je danas na konferenciji za novinare u gradskoj upravi zamenik komandira Štaba za vanredne situacije Danijel Aleksić.

Nakon što je taj policajac preminuo, ostala šestorica njegovih kolega urgnetno su prebačeni na dalje lečenje u Niš. Istovremeno, još najmanje 40 radnika PU Bor nalazi se u samoizolazciji, zbog sumnje da su bili u kontaktu sa tim kolegama, za koje se sumnja da imaju simpotome kovida-19.

Nezvanično, pominje se da su pripadnici PU Bor zaraženi prilikom jedne proslave, koju su organizovali u privatnoj režiji. Da li su ovi navodi tačni, pokušali smo da proverimo od Branislava Stojadinovića, načelnika PU Bor, ali on nije odgovarao na telefonske pozive.

(Novosti)

Danas objavljeno

Uhapšeno 11 lica, spriječena trgovina heroina iz BiH

M.

Konzul BiH prijetio ratom, sankcija ni na vidiku

M.

Duge kolone vozila na Donjoj Gradini i Velikoj Kladuši

M.

Ostavite komentar