Preminuo "Mr Anti Vaks" - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Preminuo “Mr Anti Vaks”

Konzervativni radijski voditelj s Floride, žestoki protivnik vakcinacije protiv koronavirusa, umro je od posledica kovida.

Mark Bernier umro je nakon tronedeljne borbe s bolešću, objavila je njegova radio stanica. Bilo mu je 65, javio je hrvatski portal Index.hr.

“S velikom tugom WNDB objavljuje da je umro Mark Bernier, koji je informisao i zabavljao slušaoce WNDB radija više od 30 godina”, objavila je stanica iz Dejtona Biča.

Bernier koji je sam sebe zvao “Mr Anti Vaks” zarazio se pre tri nedelje, a poznat je i po tome što je govorio da se američka vlada “ponaša poput nacista” kad prisiljava ljude da se vakcinišu.

Osam dana pre njega umro je Fil Valentajn, 61-godišnji radijski voditelj iz Tenesija koji se irugao vakcinama protiv koronavirusa, ali je promenio mišljenje pošto je oboleo. On se s kovidom borio mesec dana.

Predomislio se, prekasno, i Dik Farel, bivši komentator Njuzmaksa i zagriženi antivakser. Taj radijski voditelj iz južne Floride umro 6. avgusta, takođe u 65. godini, pošto je slušaocima govorio da se ne vakcinišu, nazvavši pandemiju “prevarodemijom”.

Danas objavljeno

Priština direktno poručila Borelju: “Kosovska policija nastavlja sa akcijama viđenim 13. oktobra”

M.

SKRIVAO ŠKALJARCA: Istragu protiv inspektora MUP RS preuzelo Tužilaštvo BiH

M.

Lete “varnice” – premijer optužio EU: “Ucjena i prijetnja”

M.

Ostavite komentar