Preminula zvezda meksičkih telenovela Karmen Salinas - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Preminula zvezda meksičkih telenovela Karmen Salinas

Glumica Karmen Salinas, zvezda meksičkih telenovela, umrla je u 83. godini.

Meksička glumica, koja je u komi otkako je doživela moždani udar u novembru, umrla je u četvrtak. Njena porodica objavila je vest o njenoj smrti u petak na Tviteru, podelivši crno-belu fotografiju glumice.

“Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je danas, 9. decembra 2021. godine, preminula glumica Karmen Salinas”, napisala je porodica u saopštenju.

Rođena 5. oktobra 1939. u Toreonu, Salinas je počela da nastupa 1950-ih, kao dete, kada je pevala i glumila na radiju i učestvovala na takmičenjima lepote.

Šezdesetih godina prošlog veka započela je svoju televizijsku karijeru glumeći u telenovelama kao što su “Casa de Barrio”, “Frontera” i “Sublime Redencion”.

Salinas je tokom godina odigrala više od 100 uloga, a takođe se pojavila zajedno sa Denzelom Vašingtonom i Dakotom Faning u filmu “Čovek u plamenu” iz 2004.

Pored sjajne glumačke karijere, Salinas je bila aktivna i u politici, kao članica Meksičke institucionalne revolucionarne partije. Za saveznog poslanika izabrana je 2015. godine, a na toj funkciji je bila do 2018. godine.

Iza glumice je ostala ćerka Marija Eugenija, a njen sin Pedro je preminuo od raka 1994. godine.

Danas objavljeno

Trik koji provjereno uklanja zagorele naslage sa pegle

Zeljka

Otvorio dušu: “Glumci dobijaju uloge koje Dikaprio odbije”

Zeljka

Prvi put za 20 godina; Lansirana raketa Spejs Eks

Zeljka

Ostavite komentar