29. Juna 2022.

Preminula voditeljka u 40. godini – nakon dugogodišnje borbe sa rakom

Big Portal
https://www.instagram.com/p/CU9ojF2oUz5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c51f152f-eded-43e9-a112-b7fd5696c48a

“S velikom žalošću javljamo da je preminula Debora Džejms, najdivnija supruga, ćerka, sestra i mamica”, navodi se u objavi. Voditeljka je preminula okružena članovima porodice.

Debora je sredinom maja u emotivnoj objavi rekla da je prekinula aktivno lečenje raka creva u četvrtom stadijumu i da je sada na palijativnoj nezi.

Debora je o toku svoje bolesti redovno objavljivala na Instagramu, pisala je o borbi kroz koju prolazi, a nedavno je prošla kroz najteži period, kada je zamalo umrla u bolnici. To je bio trenutak kada je Debora odlučila da prekine lečenje i vrati se kući, kako bi poslednje dane provela u toploj porodičnoj atmosferi.

Bolest joj je dijagnostikovana 2016. godine, a u maju je sa svojim pratiocima na Instagramu iskreno priznala da njeno telo jednostavno ne može da nastavi, dodajući kako niko ne zna koliko joj je još ostalo.

https://www.instagram.com/p/CfXIN1-ob4X/?utm_source=ig_web_copy_link

“Nisam u stanju da hodam, većinu dana spavam, a o stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo sada mogu samo da sanjam. Znam da smo učinili sve što smo mogli”, poručila je tada.

Takođe je najavila kako osniva fond Bowelbabe, te je pozvala svoje obožavatelje da doniraju dobrotvornim organizacijama kao što su Cancer Research UK, Bowel Cancer UK i Royal Marsden Cancer Charity.

Sa suprugom Sebastijenom Bauenom imala je dvoje dece, sina Huga (14) i ćerku Elois (12), a najveći strah joj je bio da neće dočekati njihovo punoletstvo.
Krajem maja u novoj objavi je pratiocima otkrila da se boji da zaspi u slučaju da joj je to poslednji put.

“Ne osećam se kao da sam na samrti. Ne planiram da umrem uskoro, ali to je tako nepredvidivo. Bojim se da zaspim, i to je jedan od najvećih razloga zašto sam tako umorna. Bojim se da idem da spavam”, rekla je za The Sun.

https://www.instagram.com/p/CanN7osIzO0/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d2dbce46-e682-46ee-a9ed-0910f760e1c8

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare