Preminula Triša Noubl - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Preminula Triša Noubl

Glumica i pevačica Triša Noubl preminula je u 76. godini. Australijska zvezda umrla je 23. januara, nekoliko dana pre svog 77. rođendana, a porodica je sada obavestila javnost o njenoj smrti.

Prema “Dejli Mejlu”, Noubl je izgubila 18-mesečne bitke sa tumorom izazvanim udisanjem azbestnih vlakana. Noubl je bila tinejdžerska pop zvezda 1960-ih koja je tada radila pod imenom Petsi En, izdala je hit-pesme, poput “Good Looking Boy”.

Nakon preseljenja u Veliku Britaniju 1962. godine, nastavila je da objavljuje klasike, uključujući “Over The Rainbow” i “Moon River”, a počela je da glumi tri godine kasnije.

Noubl se pojavila u Bi-Bi-Sijevoj “The Snowball” pre nego što je dobila vodeću ulogu u filmu “Death Is A Woman” (poznat i pod drugim nazivom “Love is a Woman”), praćeno ulogom u “Carry On Camping”.

Sedamdesetih se preselila u SAD, gde je nastupala u TV emisijama, uključujući “Columbo”, “The Mary Tyler Moore Show” i “The Rockford Files”. Dobila je stalnu ulogu u policijskoj drami “Strike Force”, a kada je emisija otkazana, preselila se u Australiju gde se fokusirala na pozorišnu glumu.

Kasnije se pojavila u jednom od najvećih filmova decenije, pošto je preuzela malu ulogu Džobal Naberi, majke Padme koju je tumačila Natali Portman u “Ratovima zvezda: Epizoda III – Osveta Sita”.

Noubl je takođe učestvovala u “Epizodi II: Napad klonova”, ali njene scene su na kraju izbačene iz poslednjeg filma, iako su bile uključene u DVD izdanju ovog naslova.

Danas objavljeno

Forbs: Ilon Mask više nije najbogatiji čovek na svijetu

Vanja A

Supruga Aleka Baldvina prvi put progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno

Vanja A

Takmičar u njemačkom kvizu “Ko želi biti milioner?” dobio pitanje o BiH, trebala mu je pomoć

Vanja A

Ostavite komentar