Preminula majka Aleka Boldvina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Preminula majka Aleka Boldvina

Kerol Boldvin, majka Aleka Boldvina i baka Hejli Biber, preminula je u 92. godini.

U postu na Instagramu objavljenom 26. maja, Alek Boldvin je objavio da je njegova majka, koja je takođe baka Hejli Biber i Irlend Boldvin, preminula u 92. godini.

“Sa najdubljim žaljenjem moja porodica objavljuje sledeću izjavu”, počeo je Alek. “Kerol M. Boldvin, majka glumaca Aleka, Danijela, Vilijama i Stivena Boldvina i dve ćerke, Elizabet [Kojčler] i Džejn [Saso], umrla je danas u Sirakuzi u Njujorku.”

Tokom svog dirljivog posta, Alek je detaljno opisao životnu priču svoje majke — od njenog rođenja do upoznavanja njenog muža. Glumac iz serije 30 Rock takođe je podelio neka od dostignuća svoje majke i rad kao pacijent koji je preživeo rak dojke.

“Udružila se sa grupom za podršku karcinoma dojke na Long Ajlendu i pokrenula Stoni Bruk”, navodi se u njegovom postu. “Uz podršku tadašnje predsednice univerziteta Širli Strum Keni, Fond za istraživanje raka dojke Kerol M Boldvin otvoren je u kampusu u Stoni Bruku”, navodi se.

Alek je rekao da ga je njegova mama — koja ima šestoro dece, 25 unučadi i 14 praunučadi — naučila o životu kao “drugom činu”.

“Poslednjih 25 godina svog života provela je kao borac i šampion za stvar kojoj je posvetila svoj život. Svi smo izuzetno ponosni na njena dostignuća”, naveo je on

Danas objavljeno

Ukinute pojedine dužnosti britanske kraljice

Vanja A

Izabel uživa na Mikonosu, u mikro bikiniju pokazala tijelo boginje

Vanja A

Ova frizura skida godine u trenu, lako se održava, a kosu čini bujnijom

Vanja A

Ostavite komentar