Preminula djevojčica u tijelu 144-godišnjakinje: "Moraš da me pustiš" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Preminula djevojčica u tijelu 144-godišnjakinje: “Moraš da me pustiš”

Majka odaje počast “briljantnoj i snažnoj volji” ćerke Ašanti Smit koja je bila ponosna homoseksualka i navijačica BTS-a i koja je umrla nakon osam godina starenja za svaku godinu koju je živela, jer je bolovala od retkog oboljenja, HGPS sindroma, odsnosno Hačinson Gilford Progerije, poznate i kao sindrom Bendžamina Batona.

Ašanti Smit je preminula 17. jula, nakon što je živela sa Hačinson Gilford Progerija sindromom, izuzetno retkim uslovom prevremenog starenja zbog kog joj je bilo osam godina za svaku godinu njenog života.

Njena majka Fibi Luiz Smit odala je počast svojoj “briljantnoj i snažnoj volji” ćerke, za koju kaže da je odbila da bolest utiče na njen “glasan i lep” duh.

Uprkos tome što je njeno telo ekvivalent 144-godišnjakinji kada je umrla, Ašanti je i dalje mogla da uživa u navršavanju 18 godina u maju uz noćno piće svog omiljenog koktela.

Tinejdžerka je umrla sa majkom, ocem Sejnom Vikensom (33) i porodičnom prijateljicom Kailei Kartvrid (25) uz nju – a neke od njenih poslednjih reči majci bile su “moraš da me pustiš”.

Fibi je sada podelila detalje sahrane svoje ćerke, za koju se nada da će imati četiri bela konja, perje, prajd zastave i BTS suvenire – jer je Ašanti bila veliki obožavalac K-Pop benda.

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar