12. Aprila 2021.

Premijera nove sezone serije “Fear the Walking Dead”

Big Portal

Devet uzbudljivih novih epizoda drugog dela šeste sezone, počinju sa emitovanjem na AMC kanalu 12. aprila u premijernom terminu od 03.00h sa reprizom istog dana u 22.00h i to istog dana širom planete.

Dobro poznatoj glumačkoj ekipi, pridružuju se tri nova glumca: John Glover (The Good Wife, Smallville, Scrooged), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) i Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood), kao i Aisha Tyler (Director: CSI, Roswell NM, Axis) koja je režirala epizodu 613 ove sezone.

Šta možete da očekujete od nove sezone?

Šesta sezona serije Fear the Walking Dead prikazuje šta se dogodilo sa neobičnom porodicom ujedinjenom oko misije da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Nakon što su je Vidržinija (Kolbi Minifi) i njeni Pioniri rasturili, grupa se raštrkala po njenim dalekosežnim naseljima. Poslednje što je Morgan (Leni DŽejms) poručio grupi na kraju pete sezone jeste da „samo žive“, a u ovoj sezoni ćemo videti šta to tačno znači za svakog od njih.

Neki će smatrati da su stabilnost i mogućnosti koje se pružaju u Virdžinijinim zajednicama intrigantni, neki će potonuti u mrak, dok će se drugi boriti protiv onoga što im je nametnuto.

Život iza Virdžinijinih zidina dovešće u iskušenje svakog od njih na različite načine, što će ih prinuditi da pronađu svoje mesto u ovom novom svetu.

Serija Fear The Walking Dead je bila premijerno prikazana pre tačno šest godina kao preteča serije Walking Dead. Nastavak apokaliptične zombi drame duboko zaranja u nešto novo od onoga što smo navikli kada je ova tematika u pitanju. Od samog početka je stekla milionski broj fanova širom sveta zbog svoje neuobičajne tematike i savršene produkcije.

Novosti.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare