13. Januara 2022.

Premijer Viktorije: Đoković je bio svjestan, ovo je sramota

Big Portal

On je rekao da je Australijan open veći od bilo koje osobe, ali i da je bezbednost Australije veća od bilo kog pojedinca.

Pozvao je sve da se vakcinišu.

“Samo se vakcinišite. To je ono što sam ja uradio, to su uradila moja deca. To je ono što je uradilo 93 odsto naše zajednice. Morali smo da donesemo neke teške odluke da bismo došli do tih brojeva. Australijan open je veći od bilo koje osobe, baš kao što je bezbednost naše zajednice veća od bilo kog pojedinca“, rekao je Endruz.

Premijer Viktorije optužio je Vladu Australije da je nesposobna.

“Australija ima politiku da ne dozvoljava nevakcinisanim ljudima da uđu u zemlju. Vlada treba da objasni kako je do toga došlo. I ovo je opet bio debakl. Novak Đoković je bio potpuno svestan da je stav australijske vlade da biste dobili ovu vizu to da ste u potpunosti vakcinisani. Kako je ta viza uopšte izdata? To je nešto na šta ova vlada nije odgovorila i nešto zbog čega Austalijanci vrte glavom. Ova vlada je doživela grend slem neuspeha. Nije bila uspešna u praćenju, testerinju, vakcinama i namenski napravljenom karantinu. Sada na to dodajemo i grend slem i debakl sa Novakom Đokovićem, koji izaziva ogromnu međunarodnu sramotu”, kaže Endruz.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare