Prelijepa novinarka na meti pljačkaša - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prelijepa novinarka na meti pljačkaša

Prelijepa italijanska sportska novinarka Dileta Leota bila je na meti pljačkaša, ali srećom nije bila u stanu u to vrijeme.

Razbojnici su upali u stan voditeljke koji se nalazi na devetom spratu i i ukrali sef sa nakitom i novcem.

Italijanka za kojom uzdišu muškarci širom svijeta primetila je polomljen prozor prilikom ulaska u kuću, ali kad je vidjela ispreturan namještaj, odmah je pozvala policiju.

Nakon uviđaja, utvrđena je krađa vrijednog nakita sa dijamantima, osam satova marke “Roleks” i više od 150 hiljada evra u gotovini.

Inače, stan se nalazi na devetom spratu zgrade u samom srcu Milana, u kvartu Korso Komo, poznatom po noćnom provodu i šopingu.

Spekuliše se  da su najmanje dvije osobe ušle u njen stan, a ne isključuje se mogućnost da su oni imali još nekoliko saradnika koji su snimali i pratili žrtvu!

Dileta Leota je bila na meti profesionalnih lopova, “specijalaca iz Gruzije”, međutim, postoji i teorija po kojoj tragovi i metoda pljačke podsjeća na nekoga sa područja bivše Jugoslavije”, piše “Koriere Dela Sera”.

Policija pokušava da uđe u trag počionicima tako što pregleda snimke sa sigurnosnih kamera okolnih objekata ne bi li utvrdila kako su kradljivci uspjeli da pristupe terasi na devetom spratu.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Guns N’ Roses tužio Teksas Guns and Roses – firmu koja prodaje oružje

Vanja A

Ilon Mask je plod genetičkog inženjeringa, tvrdi Kanje Vest

Vanja A

Mbape, francuski fudbaler: Svu zaradu od reprezentacije donira djeci s poteškoćama u razvoju

Vanja A

Ostavite komentar