Prelijepa novinarka na meti pljačkaša - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prelijepa novinarka na meti pljačkaša

Prelijepa italijanska sportska novinarka Dileta Leota bila je na meti pljačkaša, ali srećom nije bila u stanu u to vrijeme.

Razbojnici su upali u stan voditeljke koji se nalazi na devetom spratu i i ukrali sef sa nakitom i novcem.

Italijanka za kojom uzdišu muškarci širom svijeta primetila je polomljen prozor prilikom ulaska u kuću, ali kad je vidjela ispreturan namještaj, odmah je pozvala policiju.

Nakon uviđaja, utvrđena je krađa vrijednog nakita sa dijamantima, osam satova marke “Roleks” i više od 150 hiljada evra u gotovini.

Inače, stan se nalazi na devetom spratu zgrade u samom srcu Milana, u kvartu Korso Komo, poznatom po noćnom provodu i šopingu.

Spekuliše se  da su najmanje dvije osobe ušle u njen stan, a ne isključuje se mogućnost da su oni imali još nekoliko saradnika koji su snimali i pratili žrtvu!

Dileta Leota je bila na meti profesionalnih lopova, “specijalaca iz Gruzije”, međutim, postoji i teorija po kojoj tragovi i metoda pljačke podsjeća na nekoga sa područja bivše Jugoslavije”, piše “Koriere Dela Sera”.

Policija pokušava da uđe u trag počionicima tako što pregleda snimke sa sigurnosnih kamera okolnih objekata ne bi li utvrdila kako su kradljivci uspjeli da pristupe terasi na devetom spratu.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

U Madridu otvorena soba za plakanje! (VIDEO)

Vanja A

Glumica se zaljubila tokom karantina, uslijedila je filmska priča

Vanja A

Navijačica zbog čijih pirsinga na grudima su svi odlijepili

Vanja A

Ostavite komentar