Prelijepa ćerka glumca Džonija Depa prošetala crvenim tepihom sa novim dečkom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prelijepa ćerka glumca Džonija Depa prošetala crvenim tepihom sa novim dečkom

Prelijepa nasljednica poznatog glumca i pjevačice Vanese Paradi prošetala je crvenim tepihom sa svojim dečkom.

Lili Rouz Dep i Timoti Čalamet su novi poznati par koji pleni pažnju. Holivud vrvi od ljubavnih priča koje intrigiraju javnost, a najnovija među njima upravo je ova između Lili Rouz i Timotija. Oni su mladi, slavni i zaljubljeni, a dele i francuske korene. Nakon meseci skrivanja oni su tek sad javno iskazali svoju ljubav kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Za ovaj se poznati par počelo je da se priča da su u vezi još krajem 2018. godine. Šanelova muza Lili Rouz najstarije je dete glumca Džonija Depa i pevačice Vanese Paradi i odrasla je u Francuskoj, a 23-godišnji Timoti slavu je stekao ulogom mladića koji eksperimentiše sa seksualnošću u filmu “Skrivena ljubav”.

Foto: Gettyimages/Vittorio Zunino Celotto

Sada samouvereno hodaju crvenim tepihom i ne kriju svoju romansu, a njihovo poslednje pojavljivanje u Veneciji izazvalo je oduševljenje. Modno usklađeni Lili Rouz i Timoti ukrali su svu pažnju fotografa, piše klix.ba. Prisutni su odmah primetili da glumački par zaljubljeno gleda jedno u drugo, a nije im smetalo ni da zajedno poziraju pred fotografima.

U proleće ove godine Timoti je teško mogao sakriti svoju zaljubljenost pa je u jednom intervjuu otkrio da ga Lili ostavlja bez teksta i da je divna.

Danas objavljeno

Ko je majka, a ko ćerka? Ova žena potrošila je 50 hiljada evra na operacije

Zeljka

Kakva ljubav: U braku su 67 godina, susret poslije 8 mjeseci izmamio suze

Zeljka

Četvoro djece princa Filipa biće u pratnji kovčega

Zeljka

Ostavite komentar