PREKINUTA KORONA ŽURKA U BRODU: Drogu pokušao sakriti u ustima - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

PREKINUTA KORONA ŽURKA U BRODU: Drogu pokušao sakriti u ustima

Veliki broj pripadnika Policijske uprave Doboj prekinuli su „korona žurku“ u Brodu, gdje su zatekli 19 osoba i oduzeli određene količine narkotika, potvrđeno je za Srpskainfo.

Zanimljivo je da je jedan od zatečenih gostiju drogu pokušao sakriti u usnoj šupljini, ali je ona pronađena.

Sve se dešavalo za vikend u selu Sijekovac kod Broda.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez nam je rekla da su raciju izveli policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa Policijskom stanicom Brod te uz angažovanje policijskih službenika Jedinice žandarmerije PU Doboj, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice Doboj 2, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa.

Prema saznanjima Srpskainfo, racija je izvedena u kući koju koristi Vladimir Bačić, a koji je i organizator žurke.

– U navedenom objektu zatečeno je 19 osoba. Prilikom pretresa Dragana Marijanovića policija je pronašla 2,4 grama kokaina, a koje je pokušao sakriti tako što ih je ugurao u usta. Pretresom Danila Đurića i vozila koje on koristi pronađeno je i oduzeto ukupno pet paketića sa 6,1 gramom kokaina – otkriva izvor Srpskainfo.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv V.B. koje je organizovalo okupljanje na svom privatnom posjedu, biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima „Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije“ i „ Omogućavanje uživanja opojnih droga“, dok će protiv D.M. i D.Đ. biti pokrenuti zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka za počinjene prekršaje vezanih za drogu.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Ispred suda u Bonu ostavljena odsječena ljudska glava

M.

Prva reakcija Rusije poslije odluke Turske da podrži članstvo Finske i Švedske u NATO

M.

Dječak preminuo u automobilu, baka ga zaboravila

M.

Ostavite komentar