16. Decembra 2020.

PREGLED VIŠE NEĆE ČEKATI NA SNIJEGU I KIŠI U toku postavljanje nadstrešnice za građane ispred Poliklinike

Big Portal

– U pitanju su lokacije gdje je najveća frekvencija građana i najveći broj registrovanih pacijenata. Na primjer, u Poliklinici je pedijatrija, ginekologija, ambulante porodične medicine, rentgen, Centar za bazičnu rehabilitaciju, ARI ambulante i Higijensko-epidemiološka služba. Imamo veliki broj timova i u Novoj varoši, kao i apoteku, Centar za vakcinaciju, Savjetovalište za bebe, ambulantu porodične medicine i pedijatriju, a slično je i na ostalim lokacijama – precizirali su u ovoj ustanovi.

Za realizaciju ove mjere, koja bi trebala što bolje da pripremi zdravstveni sistem u Banjaluci za loše vremenske prilike u kombinaciji s aktuelnom epidemiološkom situacijom, zadužena je gradska civilna zaštita.

Upravo je pripremanje prostora ispred ovih zdravstvenih ustanova za ovo doba godine, u kojem su učestale padavine, jedna od mjera koja je najavljena još ljetos.

Cilj je, kako su tada nadležni objasnili, da se Banjalučanima kojima je potrebna pomoć ljekara, dolaskom ružnijeg vremena bar malo olakša trenutna situacija, odnosno čekanje u redovima dok ih ne prozovu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare