Predviđali su joj brz kraj sa 31 godinu starijim mužem, ali on joj uspješno parira - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Predviđali su joj brz kraj sa 31 godinu starijim mužem, ali on joj uspješno parira

Vensan Kasel na plaži u Rio de Džaneiru uživao je u surfovanju hidrogliserima dok se njegova supruga Tina Kunaki s prijateljicom sunčala i brčkala u plićaku.

Vensan Kasel (54) jako uspešno drži korak sa svojom suprugom Tinom Kunaki, koja je 31 godinu mlađa od njega, a njihovu razliku u godinama otkriva tek njegovo lice na kom je primetno da stari.

Glumac i manekenka žive u Rio de Džaneiru i vreme često provode na plaži. Vensan je viđen u kupaćim gaćicama kako uživa u surfovanju hidrogliserima. Njegov isklesani torzo bio je u prvom planu, dok je lice delimično sakrio pod kapom.

Dok je Kasel vreme provodio aktivno, njegova supruga Tina s prijateljicom se sunčala na plaži i brčkala u plićaku. Pritom je pokazala svoju savršenu liniju u zelenom bikiniju čiji su donji deo bile tangice.

Inače, par je u braku od 2018. i imaju jednogodišnju ćerku Amazoni. Vensan je s Tinom potvrdio vezu 2016. godine, a uprkos zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, Kasel i Kunaki izgledaju na fotografijama na Instagramu zaljubljenije nego ikad.

Vensan je u Tini pronašao utehu nakon bračnog brodoloma s jednom od najlepših žena sveta, italijanskom glumicom Monikom Beluči, s kojom je tokom braka dobio dve ćerke, Devu i Leoni. Par se upoznao na setu filma “Apartman” davne 1996. godine, a venčali su se tri godine kasnije. Ipak, u avgustu 2013. godine potvrdili su razvod, ali o razlozima nikada nisu govorili.

Danas objavljeno

Izvode ga iz medicinskog centra: Bred Pit uslikan u invalidskim kolicima

Zeljka

Jamajka ima toksično voće za nacionalno blago

Zeljka

Slonovi u Indiji: Mladunče spašeno uz pomoć bagera iz dubokog bunara

Zeljka

Ostavite komentar