Predstavljena zvanična Peaky Blinders video-igra - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Predstavljena zvanična Peaky Blinders video-igra

Dok se čeka na dolazak šeste sezone serije Peaky Blinders, imamo priliku da u avanturama Tomija i ekipe uživamo kroz zvaničnu Peaky Blinders video igru.

O ovoj video igri smeštenoj u dvadesete godine prošlog veka se govorilo prošle godine, ali je sada zvanično predstavljena sa sve trejlerom.

Peaky Blinders: Mastermind je igra studija Futurlab koji sarađuje sa kreatorom serije, Stivenom Najtom, kako bi svi elementi bili što verniji izvornom sadržaju. Ovo je igra sa elementima rešavanja zagonetki, gde ćete iz ptičje perspektive pratiti 6 članova porodice Šelbi, od kojih svaki poseduje jedinstvene sposobnosti.

Kontrola nad svim likovima se vrši praktično istovremeno i od igrača se zahteva izuzetna pažnja tokom igranja sa uspostavljanjem saradnje između članova porodice i sposobnosti koje poseduju radi rešavanja problema i napretka kroz priču.

Igra je kreirana u stilu koji se odnosi na vešto razmišljanje protagoniste Tomija, koji ne razmišlja niti o prošlosti niti o budućnosti, već živi u trenutku, što će se videti tokom igranja.

Grafički stil deluje zanimljivo i upotpunjen je odličnom muzikom sa šmekom perioda odigravanja radnje, za šta je zaslužan bend Feverist, piše Play.co.rs.

Peaky Blinders: Mastermind će postati dostupan za kupovinu putem Steam platforme tokom leta ove godine.

Danas objavljeno

Apple protiv Epic Games-a – Počelo suđenje

Vanja A

PS5 patike – ako imate konzolu morate imati i obuću!

Vanja A

Pametna tastatura Click&Touch 2 je osvojila priznanje Red Dot Award: Product Design 2021

Vanja A

Ostavite komentar