Predstavljanje Samsungovog čipseta Exynos 2200 je navodno odloženo, ne zna se dokle - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Predstavljanje Samsungovog čipseta Exynos 2200 je navodno odloženo, ne zna se dokle

Samsung Semiconductor je juče trebalo da predstavi Exynos 2200, ali je leakster Ice Universe saopštio da je lansiranje odloženo

Zaista, originalni tvit koji je precizirao datum 11. januara je izbrisan sa zvaničnog Tvitter naloga kompanije.

Prema korejskim medijima, Samsung će predstaviti seriju Galaxy S22 8. februara, a prodaja će početi 24. Prošle godine, Exynos 2100 je najavljen 12. januara, S21 serija je stigla dva dana kasnije, tako da još uvek ima vremena da se predstavi 2200 čip pre nego što serija S22 krene u proizvodnju.

Uprkos tome, takve promene u rasporedu u poslednjem trenutku sugerišu da postoje problemi iza kulisa. Ice universe ukazuje na Exynos 1200, čip srednjeg ranga za koji se pričalo da će biti lansiran prošle godine (navodno u novembru). Pojavio se na nekoliko testova koji su pokretali Galaxy M33 5G i A53 5G, međutim, ni čipset ni telefoni nisu predstavljeni, piše GSM Arena.

amdsamsungexynos.jpg

A sada je ovo drugo lansiranje čipseta koje je Samsung najavio pa morao da povuče. Da li će Exynos čip biti spreman na vreme za lansiranje Galaxy S22? Bolje pitanje je koliko jedinica se može proizvesti – potencijalni nedostatak čipseta će uzrokovati ograničenu dostupnost novih flagship modela. Ipak, ima još oko mesec dana pre nego što S22 serija bude isporučea u prodavnice širom sveta, pa Samsung još uvek ima vremena da reši probleme, kakve god da su prirode.

Benchmark.

Danas objavljeno

Na ovim uređajima već danas možete da instalirate Android 13

Vanja A

Sapphire TOXIC RX 6950 XT Limited Edition – Otrovno dobra (Video)

Vanja A

Xiaomi predstavio Redmi Note 11T Pro i Pro+, top modele Note linije

Vanja A

Ostavite komentar