17. Augusta 2021.

Predstava “Idem putem pa zagrlim drvo” sa Andrijom Miloševićem u Banjaluci

Big Portal

Premijerno izvođenje predstave “Idem putem pa zagrlim drvo” u Banjaluci održaće se u nedelju, 22. avgusta na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel, u organizaciji Artwork-a i Queen Estrada-e, sa početkom u 20 časova.

Sjajna priča koju je napisao Miodrag Karadžić, u režiji Jane Maričić,a u izvođenju bravuroznog glumca Andrije Miloševića, obara sve rekorde gledanosti u regionu i Banjalučanima će priuštiti veče prepuno zdravog smijeha .

Andrija Milošević u ovoj urnebesno komičnoj priči, koja je na redovnom repertoaru beogradskog pozorišta Teatar na Brdu, igra sina kom mama traži pravu ženu. Kandidatkinje se smjenjuju, a on i mama doživljavaju nevjerovatna iskustva. Medjutim, kada na vrata zakuca ona “prava” naš junak će upoznati sudbinu u svoj njenoj raskoši.

Ulaznice po cijeni od 20 KM  u prodaji su od ponedeljka16. avgusta na prodajnom mjestu ispred RK “Boska” i putem platforme kupikartu.ba. Sve informacije koje se tiču ulaznica mogu se dobiti na broj 066 905 399.

Predstava će se održati u skladu sa propisanim epidemiološkim mjerama, na prostoru ljetne pozornice tvrđave Kastel, koja zauzima površinu  od 1.200 kvadratnih metara.

Broj mjesta je ograničen.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare