Predsjednik Virtusa otkrio koliko je platio Teodosiću - BIGportal.ba
Košarka Sport

Predsjednik Virtusa otkrio koliko je platio Teodosiću

Predsednik Virtusa iz Bolonje je u razgovoru za “La Republiku” otkrio visinu ugovora srpskog plejmejkera Miloša Teodosića. Srpski plejmejker Miloš Teodosić odlučio je da svoju karijeru nastavi u Palakanestru, u redovima čuvene ekipe Virtusa iz Bolonje. Iako su prve informacije rekle da će Miloš Teodosić u Virtusu zaraditi 6,5 miliona…

Predsednik Virtusa iz Bolonje je u razgovoru za “La Republiku” otkrio visinu ugovora srpskog plejmejkera Miloša Teodosića.

Srpski plejmejker Miloš Teodosić odlučio je da svoju karijeru nastavi u Palakanestru, u redovima čuvene ekipe Virtusa iz Bolonje.

Iako su prve informacije rekle da će Miloš Teodosić u Virtusu zaraditi 6,5 miliona evra za tri godine, predsednik ekipe, Luka Baraldi je u razgovoru za “La Republiku” rekao da to nije istina i da će srpski plejmejker zaraditi 5 miliona evra uz bonuse ukoliko se ekipa plasira u Evroligu.

Teodosić se tako pridružio selektoru Srbije Aleksandru Saši Đorđeviću i Stefanu Nikoliću koji je stigao iz Udina i pokušaće da sa ekipom osvoji trofej ULEB kupa, kao i titulu u šampionatu Italije.

Danas objavljeno

Omladinci Zvezde u Ligi šampiona gostuju Anžeu

D

Petev: Preuzeću odgovornost ako rezultat ne bude dobar

D

Probudili Novaka sa “Tamo daleko” i oduševili ga

D

Ostavite komentar