Predao se osumnjičeni za prebijanje bivšeg košarkaša Bezbradice - BIGportal.ba
Ex Yu

Predao se osumnjičeni za prebijanje bivšeg košarkaša Bezbradice

Dušan Silić (27) za kojim je policija tragala zbog sumnje da je u nedjelju brutalno pretukao i nanio teške tjelesne povrede bivšem košarkašu Partizana Nemanji Bezbradici (26), inače bivšem dečku Dare Bubamare predao se danas! Njemu je, kako saznajemo po nalogu trećeg osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati poslije…

Dušan Silić (27) za kojim je policija tragala zbog sumnje da je u nedjelju brutalno pretukao i nanio teške tjelesne povrede bivšem košarkašu Partizana Nemanji Bezbradici (26), inače bivšem dečku Dare Bubamare predao se danas!

Njemu je, kako saznajemo po nalogu trećeg osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati poslije čega će biti priveden na saslušanje.

Dušan Slić koji je inače u kumovskoj vezi sa rođenim bratom svjedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta tri dana je bio u bjekstvu, da se predao potvrdio je za Kurir i njegov otac Dragan Silić.

– Sam se prijavio policiji jer nema šta da krije. Nije bio tu, bio je sa djevojkom dva dana i kada je saznao da ga traži policija sam se prijavio. Naravno ispričaće istinu. On nije kriv i nije imao razloga da napadne Bezbradicu s kim smo ponavljam u dobrim odnosima – rekao je otac.

(Kurir.rs/J.R./J.S. /

Foto: Instagram/Printscreen

Danas objavljeno

Ljubomir Bandović: Ponosan sam što sam dio kulturnog života Banjaluke

D

“PUCANjE” OD EMOCIJA: Objavljena pesma Olivera Mandića iz serije “državni službenik”

D

TAJČI SILOVANA KAO TINEJDžERKA: Vjerovala sam da je to moja krivica, nikome nisam rekla

D

Ostavite komentar