Pred tužiocem osumnjičeni organizatori krađa vozila - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Pred tužiocem osumnjičeni organizatori krađa vozila

Tužilaštvu BiH predati su Želimir Knežević iz Banjaluke, Miroslav Milinković iz Sokoca i Marko Trifković zvani Žižan iz Pala, koji su juče uhapšeni zajedno sa još tri osobe u aktivnostima MUP-a RS usmjerenih na razbijanje organizovane kriminalne grupe za koju se sumnja da je krala skupocjena vozila u BiH.

“Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sinoć kasno su Tužilaštvu BiH uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom teška krađa, predali tri lica – Ž.K. iz Banjaluke, M.M. iz Sokoca i M.T. iz Pala”, naveli su iz MUP-a RS.

Dodaju da ih sumnjiče da su od početka 2021. godine organizovala kriminalnu grupu koja je na području Sarajeva, Tuzle i Doboja krala motornih vozila, koja su potom skrivali i preprodavali na području BiH i Crne Gore.

“Prilikom pretresa prostorija koja koriste navedena lica pronađeno je i oduzeto devet vozila, kao i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem kričnih djela”, navode iz MUP-a RS.

Nezavisne novine

Danas objavljeno

U Švajcarskoj otkriven prvi slučaj korona virusa Omikron

M.

Dodik: Putin me nikada nije prevario

M.

Hitna sjednica Doma naroda BiH zbog blokada

M.

Ostavite komentar