9. Novembra 2021.

Precizna vizuelizacija Mitsubishi Outlander Evolutiona

Big Portal

U skladu s tim, ekipa iz Kolesa.ru je zamislila potentniju verziju nove generacije Outlandera, za koji isti izvor iz Zemlje izlazećeg sunca tvrdi da će biti baziran na „plug-in“ hibridu. Krajni rezultat i ne izgleda tako loše.

S karoserijom nešto bližom tlu, s tandemom završetaka izduvnih cevi, četvrta generacija Mitsubishijevog SUV-a, deluje primamljivo u Evolution odori. Navodno je trebalo da bude predstavljen na Toyotinom Motor Šou prošlog meseca, ali je taj događaj otkazan zbog pandemije. Za sada nije jasno kada će se premijera odigrati, ako do toga uopšte i dođe.

Iako se Ralliart zvanično vraća sudeći po Mitsubishijevom finansijskom izveštaju za fiskalnu 2020., kompanija nije ulazila u detalje vezane za to kako će eksploatisati oživljeni brend. Takođe, ne pomaže ni to što je japanska bila prilično stidljiva u obelodanjivanju tehničkih specifikacija prilikom predstavljanja Outlandera PHEV pre nekoliko nedelja.

Broj konjskih snaga i maksimalni obrtni moment hibridizovanog SUV-a ostaju obavijeni velom misterije, ali ono što znamo je da prednji i zadnji elektromotor raspolažu s „oko 40 odsto“ više snage nego ranije. Identitet SUS motora nije poznat, iako bi to mogla biti ista 2,4-litarska jedinica, predstavljena u odlazećem modelu u februaru. U tom slučaju je ukupna izlazna snaga iznosila 224 konja, što je brojka koja će verovatno biti „pojačana“ u slučaju naslednika, s obzirom na moćnije elektromotore.

Možda je suvišno reći da bi potencijalni Outlander Evolution morao da raspolaže s dodatnom snagom, uz agresivniji spoljašnji izgled. Ide priča da će u junu 2022. Mitsubishi predstaviti ovaj model u Japanu, ali ove informacije treba uzeti s dozom rezerve.

Vrele Gume

Renderi: Kolesa.ru

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare