"Prave nam cirkus od reprezentacije" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Prave nam cirkus od reprezentacije”

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt reagovao je na niz skandala koji je u poslednje vreme pogodio tim “Gordog albiona”.

Poslednji u nizu napravili su igrači Džejdon Sančo, Ben Čilvel i Tami Ejbraham koji je slavio rođendan i, naravno, nisu poštovane mere zaštite protiv koronavirusa.

Podsetimo, pre par nedelja su Fil Foden i Mejson Grinvud na žurci na Islandu doveli u hotel devojke lakog morala, a svemu je prethodila tuča Harija Megvajera na Mikonosu tokom letnje pauze.

“Svima mora da bude jasno da ovakve stvari utiču na tim. Remete energiju i oduzimaju nam dragoceno vreme, koje bismo mogli da provedemo u treningu. Umesto toga, mi u fudbalskim pričama gubimo vreme u rešavanju ovakvih stvari. Pritisak na ovaj tim je već dovoljno veliki da bismo ga pojačavali time što imamo ljude koji će da prave cirkus od reprezentacije”, rekao je Sautgejt.

Sančo, Čilvel i Ejbraham neće biti deo nacionalnog tima protiv Belgije (11. oktobra) i Danske (14. oktobra) u utakmicama trećeg i četvrtog kola Lige nacija.

“Prekršili su pravila, a svima je jasno da moraju da budu oprezni, da budu primer i kada nisu u reprezentaciji. Sada imamo i pravila vezana za prevenciju širenja koronavirusa i moramo da budemo sigurni da su svi sigurni i u najmanjoj meri izloženi virusu i budno motrimo na sve igrače”,
 poručio je Sautgejt.

B92

Danas objavljeno

Izvinjenje Ibrahimovića i “slučaj vudu magije”

D

“Federer je ispao pametan – Đoković je teška zvijer”

D

163 poena iz 163 šuta

D

Ostavite komentar