Pravda za Davida ide u Sarajevo - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Pravda za Davida ide u Sarajevo

Članovi grupe Pravda za Davida i večeras su se, 427. dan za redom, mirno i dostojanstveno okupili da zapale svijeće za pokoj duše ubijenog Davida Dragičevića. Poručili su da idu na protest u Sarajevo ispred VSTS-a zbog afere „Tegeltija“ jer je vrijeme da se korupciji stane na put.

Manji broj građana Banjaluke i članovi grupe Pravda za Davida i 427 dan za redom mirno su se okupili ispred hrama Hrista Spasitelja da ukažu na nepravdu zbog skrivanja istine o ubistvu Davida Dragičevića.

Kažu da će svojim prisustvom na protestu u Sarajevu ispred zgrade Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH stati uz narod i zajedno tražiti da pravosuđe pošteno radi svoj posao i riješi slučajeve koji potresaju BiH mjesecima i godinama. Prevoz za Sarajevo iz Banjaluke već je organizovan.

„Naše mišjenje, stav grupe i roditelja kako u Federaciji tako i u RS mi mislimo da je na čelu tih institucija a pogotovo u VSTS-u korumpirane ličnosti koje su pod političkim patronatom i ne zastupaju interese građana. Krajnje je vrijeme da i u Sarajevu izvršimo neki vid pritiska koji vršimo više od 420 dana u Banjaluci ali nemamo odgovor šta se to dešava“, kaže Ozren Perduv, grupa „Pravda za Davida“.

BN TV

Danas objavljeno

Bjeloruska policija uhapsila oko 100 demonstranata na prvom ovogodišnjem protestu

M.

Strah od novog soja virusa zatvara granice; “Balkan kao Titanik”

M.

Srbija može biti peta u svijetu po stopi vakcinacije

M.

Ostavite komentar