29. Jula 2020.

Prava priča o Banjalučanki i Ronaldu: Ivana Macanović otkrila kako je odbila Portugalca

Big Portal

U hlačicama i topiću koji ističu njenu besprijekornu liniju riječ je o njenoj najizazovnijoj fotografiji na Instagramu. Ivana je inače jedna sasvim obična djevojka, prije svega sportistkinja. Na Instagramu objavljuje slike uglavnom s treninga, iako se nađe i pokoja izazovnija, na šta joj pratitelji komentarišu “je li lajkovao Kristijano Ronaldo”.

Ronaldo na Instagramu prati tek 450 ljudi. Fudbalsku zvijezdu prati više od 200 miliona ljudi. Među onima koje prati Ronaldo je upravo Ivana. Atraktivnu atletičarku Portugalac je zapratio prije nekoliko godina. Ronaldo je prekinuo vezu s Irinom Šajk, a prije veze s Georginom Rodrigez zapratio je Ivanu, koja je tad imala 18 godina. Danas i Ivana ima više od 100.000 pratitelja pa je s pravom možemo nazvati influenserkom.

A kako je Ivanu zapratio Ronaldo, je li se nešto “kuvalo” između njih dvoje, otkrila je ona sama.

“Ovo je prva izjava koju sam dala poslije puno, puno godina. Svi koju su pisali o tome dodavali su ponešto svoje, a sad vam dajem pravu priču”, rekla je Ivana, prenosi Avaz.

Ronaldo ju je, kaže, zapratio nakon jednog takmičenja u Zagrebu.

“Tu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Pauel, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa (pretpostavljam) Ronaldov je prijatelj, koji je vjerojatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidjela Asafi, pa je tako sve i počelo”, nasmijala se Ivana.

Ronaldov “follow request” nije vidjela nekoliko dana. Odjednom ih je bilo more. Preko noći je dobila mnoštvo pratilaca i notifikacija, nije imala pojma šta se događa.

“Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla shvatiti zašto baš ja od toliko djevojaka na planeti”, nasmijala se opet Ivana.

Otkrila je da su kratko bili i u kontaktu, no to se za Ronalda brzo završilo.

“Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je cijela priča”, kaže Ivana.

U dugogodišnjoj je vezi, zbog čega je na relaciji Banjaluka – Budva.

“Sretna sam, a to mi je najvažnija stvar. Moje mišljenje o njemu (iz kontakta koji smo ostvarili) i iz svega priloženog jasno je da je stvarno dobar čovjek, vrhunski sportista, te za njega imam samo lijepe riječi”, zaključila je Ivana.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare