Pratimo TRENDOVE! Prvi RADIJSKI Podcast u režiji BIG Radija [Gluva Soba] - BIGportal.ba
Ja tako mislim / Posuđeni komentar Magazin Zanimljivo

Pratimo TRENDOVE! Prvi RADIJSKI Podcast u režiji BIG Radija [Gluva Soba]

Predstavljamo Vam prvi Podcast u režiji BIG Radija pod nazivom GLUVA SOBA

Prateći svjetske trendove i uz pomoć tima sa websajta Podcast.ba pokrenuli smo sopstveni Podcast pod nazivom GLUVA SOBA

Šta je uopšte Podcast?
Prema nekoj nezvaničnoj definiciji, podcast je emisija odnosno program koji je dostupan u digitalnom formatu za preuzimanje preko interneta.

Jednostavno, riječ je o govornoj formi zabave, pružanju naučnog objašnjenja određenih tema ili analizi i komentarisanju teme koja je povezana sa različitim oblastima stručnosti gosta. Međutim, kreiranje dobrog, uspješnog podcasta u kojem će ljudi uživati neće biti lako. Naravno, nije potrebno imati diplomu iz oblasti podcasta ili novinarstva, ali dobro je znati osnovna pravila kvalitetnog i zanimljivog podcasta.

Podcast je sada popularna i uobičajena metoda zabave i komunikacije. Međutim, takođe spada u relativno novu vrstu tehnologije.

Više o Podcastu potražite na websajtu www.podcast.ba

Pored novoformiranog Podcasta “Gluva Soba” putem našeg portala ali i socijalnih mreža moći ćete da pratite neke od naših najpopularnijih emisija kao što su Nektar Zvijezde Z’BIGa i BlaBlaonica.

Šta je Gluva Soba i kakav je koncept ovog Podcasta?

“Gluva soba” je Podcast emisija u kojoj ćemo jednom sedmično u studiju ugostiti zanimljive goste i obrađivati aktuelne teme. Pored stručnih gostiju u našoj “gluvoj sobi” ugostićemo i muzičke zvijezde, sportiste, doktore ali i sve one osobe koje imaju šta da kažu i ispričaju svoju priču. Sve epizode će biti prikazane na našem YouTube kanalu BigRadioBL kao i na portalu BIGportal.ba

Putem dugmeta Subscribe zapratite nas na YouTube kanalu putem ovog linka kako bi na vrijeme dobijali obavještenja o novim epizodama.

U ovoj epizodi Gluve Sobe gost je bio naš kolega David Pavlović koji je zajedno sa KonTiki agencijom posjetio mjesto Kemer u Turskoj i za Vas u 15-minutnom Podcastu objasnio kakve Vas procedure čekaju na aerodromima, u hotelima i na plaži ukoliko se ovog ljeta “u doba korone” odlučite na putovanje u Tursku charter letom direktno iz Banja Luke, a uz pomoć agencije KonTiki.

Vesna i David u epizodi 001 Podcasta Gluva Soba

Očekujemo Vaše komentare na društvenim mrežama kao i na YouTube kanalu BIG Radija.

Danas objavljeno

Zlokobni seksualni predatori holivudske industrije

V.R.

Na najdosadnijem ste sastanku IKADA? Evo kako da se izvučete iz ove situacije…

V.R.

Pas Maks stupio na dužnost i odmah se proslavio: Prvog radnog dana pronašao nestale mamu i bebu

V.R.

Ostavite komentar