2. Aprila 2020.

Prašnjava klupa je pojam čistoće za naše liftove: Ana Stanić uživala na Fruškoj gori

Big Portal

PEVAČICU Anu Stanić godinama doživljavamo kao urbanu pojavu, “gradsku curu”, ali, ona ume i te kako da uživa u drugačijem ambijentu, što je i pokazala postom na društvenim mrežama. Puna utisaka vratila se u Beograd sa izleta do vikendice na Fruškoj gori. Odmah je naglasila da je putovala pre policijskog časa, svojim kolima i bez kontakata sa drugim ljudima.

Prvi put sam pomislila da je lepše živeti na selu nego u gradu, da je vožnja po auto-putu uzbudljiva kao vožnja po Mesecu, da smo mi iz velikog grada uljezi u lokalnoj samousluzi, pa nismo ni ušli, i da su zarđala seoska kapija i prašnjava klupa pojam čistoće za metalne drške naših prodavnica i dugmiće od liftova – nadahnuto je napisala Ana. – U prirodi je spas, a dotle, samoizolacija kao jedini obračun sa onim što želimo što pre da prođe, da bismo se posle izmešali i u gradu i na selu.

Mnogi pratioci su je, uz komplimente da izgleda prelepo, podržali i poslali komentare poput “Vratićemo se prirodi, ovo nam je opomena”, “Kako si ovo rekla, da se čovek dobro zamisli”… Bilo je, međutim, i onih koji su reagovali malo drugačije. Jedan od njih napisao je Ani “Ako zaista to misliš, idi na selo da živiš. Tako to rade ljudi koji su zaista svesni te činjenice da je sve zdravije, mirnije i lepše na selu”.

Izvor: Novosti

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare