12. Aprila 2019.

m:tel IPTV donosi nove filmove i serije

Big Portal

Tri očajna mladića prisiljena su da počine besramnu pljačku da bi otplatitli dug ozloglašenom gangsteru. Ono što započne kao jednostavan plan u trajanju od sedam minuta, brzo eskalira u opasnu igru za život ili smrt.

Bred Pit i Kejt Blančet tumače glavne uloge u sjajnom filmu “Neobični slučaj  Bendžamina Batona”, koji je na programu u petak 12.4.2019. godine na kanalu HBO u 17.15 časova.

Reditelj Dejvid Finčer („Zodijak“, „Sedam“) prenosi ovu izuzetnu priču na filmsko platno. Bendžamin Baton (Bred Pit) se rađa kao osamdesetogodišnjak u Nju Orleansu odmah po završetku Prvog svjetskog rata i kako odrasta postaje sve mlađi. Baton koji, kao i svi drugi ljudi na svijetu, ne može da zaustavi vrijeme, doživljava život i svoju ljubav prema Dejzi (Kejt Blančet, „Avijatičar“) u raskoraku sa čovječanstvom u ovoj priči o putovanjima i mjestima koje će Bendžamin Baton upoznati, ljubavima koje će naći i izgubiti, radostima života i žalostima koje donosi smrt i o onome što ostaje kada sve prođe.

Od 13. aprila, subotom u 23.00 časova na National Geographic kanalu možete pratiti novu sezonu dokumentarnog serijala „Istraživač“.

Voditelj Fil Kigen, istražuje priče o nauci, prirodi i kulturi iz svih krajeva svijeta. Ovo je najduže emitovani dokumentarni serijal na kablovskoj mreži, nagrađivan sa 52 nagrade EMI i 13 nagrada Kejbl ACE. Serijal je dobio i nagrade Dženesis i Pibodi i dvaput je nominovan za Oskara. Odnedavno je pretvoren u jednočasovni serijal, čije se epizode emituju u 171 državi na 45 jezika i gleda ih 440 miliona gledalaca.

Tom Kruz i Penelope Kruz tumače glavne uloge u filmu “Nebo boje vanile”, koji je na programu u nedjelju 14.4. na kanalu  HBO u 17.45 časova.

Dejvid Ejms (Tom Kruz) je zavodnik i plejboj koji pronalazi romantično iskupljenje kada se zaljubi u djevojku svog najboljeg prijatelja, Sofiju (Penelope Kruz). Međutim, prije nego što ta veza uopšte počne, Dejvida u automobil uvuče njegova bivša ljubavnica (Kameron Dijaz) čije ponašanje je samoubilačko. Sletjevši kolima sa mosta, Džuli ubije sebe i katastrofalno osakati Dejvida. Rekonstruktivna hirurgija i Sofijina podrška naizgled preokreću Dejvidovu sreću, ali jezivi incidenti ga ubrzo natjeraju da preispita realnost svog postojanja i kontrolu nad svojim životom, čak i kad postane osumnjičen za Džulinu smrt.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare