Poznatu glumicu MUŽ prevario sa bivšom koleginicom, pa javno molio za OPROŠTAJ - BIGportal.ba
Ex Yu

Poznatu glumicu MUŽ prevario sa bivšom koleginicom, pa javno molio za OPROŠTAJ

Glumica koja je igrala glavnu ulogu u seriji “Larin izbor” odlučila je da se razvede nakon preljube.

Region dugo nije prestajao da bruji o razvodu hrvatske glumice i voditeljke Doris Pinčić i muzičara Borisa Rogoznice, a još veći skandal izbio je kada je Boris javno priznao da je varao suprugu.

Boris je, naime, nedavno odlučio da prizna da je varao Doris, sa kojom ima dvoje dece, i to sa kantautorkom Aleksom Ognjenom.

Nakon što je u javnost isplivala njihova privatna prepiska, muzičar nije imao kud, pa je sve priznao.

– Moje poverenje i prijateljstvo iskorišćeni su i zloupotrebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku slabosti popustio pod ‘muškim hormonima’ i napravio veliku grešku koja će me pratiti ceo život. Najviše mi je žao što sam time povredio svoju porodicu i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage da mi oproste jednog dana – rekao je on tad za hrvatski “Stori”.

Aleksa je za hrvatske medije otkrila da je njihova afera trajala od 2016. do sredine jeseni 2019. godine, i da je muzičar u početku čak krio da je oženjen.

– Nije nam baš bilo lako da dogovaramo zajedničke susrete, ali znali smo da se uskladimo i nađemo kod njega u stanu – rekla je ona za “24sata.hr”.

Ispostavilo se i da su Aleksa i Doris bile koleginice – na profilu Borisove ljubavnice postoji fotografija na kojoj su ona i voditeljka zajedno na sceni tokom snimanja muzičkog šoua “Zvezdice”.

Doris Pinčić ovim povodom se nije oglašavala javno, ali je putem društvenih mreža ipak priznala da se razvela.

Danas objavljeno

Nina Badrić zablistala u ležernoj kombinaciji, uporedili je s Monikom Beluči

Vanja A

Poznati detalji sukoba pjevačice i sestre

Vanja A

“Jovanin kofer” donese i pet farmaceutskih plata

Vanja A

Ostavite komentar