Poznati turski glumac u vezi sa zgodnom italijankom? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poznati turski glumac u vezi sa zgodnom italijankom?

Slavni turski ljepotan, glumac Džan Jaman, koji trenutno važi za jednog od najlepših muškaraca svijeta, navodno je u vezi sa lijepom italijanskom sportskom novinarkom Diletom Leotom!

Advokat, model i glumac koji je svojim savršenim izgledom i ulogom u seriji “Sanjalica” preko noći zaludio i Srpkinje, nedavno je boravio u Rimu zbog poslovnog angažmana, a obožavateljke su ga opsedale ispred hotela i gdje god se kretao.

Kao što to uvijek radi, sa svima se rado slikao i pravio selfije, a obožavateljke ga nisu “puštale” sve dok nije morao da plati kaznu od 400 evra zbog kršenja propisnih mjera u pandemiji virusa korona, kako su prenijeli italijanski mediji.

Iako je sakodnevno pisano o Džanu tokom njegove posjete Italiji, gdje je vrlo popularan, vijest koja je sada odjeknula kao bomba je da je glumac navodno viđen sa atraktivnom Diletom u hotelu u kojem je odsjedao, a u kojem je tada i ona boravila. Njihov odnos navodno je bio mnogo više od prijateljskog.

Diletu je u sobi sačekao buket cvijeća, što je objavila i na Instagramu, a nakon što su tamošnji mediji prenijeli riječi jedne radio voditeljke da su viđeni i kako se strasno ljube, kruže glasine kako je cvijeće dobila upravo od lijepog Džana.

https://www.instagram.com/p/CJ6j-jJLPMf/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar