Poznati su detalji procesora i baterije za Realme GT Neo2 - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Poznati su detalji procesora i baterije za Realme GT Neo2

Realme GT Neo2 stiže 22. septembra, a glasine su sugerisale da će telefon stići sa Snapdragon 870 čipsetom i 5000mAh baterijom sa podrškom za 65W punjenje

Sada su ove specifikacije i zvanično potvrđene od strane kompanije, a Realme je objavio i nekoliko postera pred objavu telefona.

Baterija od 5000mAh na GT Neo2 modelu će biti najveća kada je u pitanju GT linija, a Realme tvrdi da će se od 0-100% puniti za 36 minuta, pomoću 65W punjača.

Jedna od fotografija, koje je Realme objavio, pokazuje prednju stranu GT Neo2 modela, potvrđujući punch-hole displej za koji se sugeriše da će imati stopu osvežavanja od 120Hz. Na poleđini će se naći tri kamere i dva blic senzora, dok će glavna kamera imati 64MP.

Poznati su detalji procesora i baterije za Realme GT Neo2

Jedna od boja Realme GT Neo2 telefona će biti Black Mint, koju je kompanija juče najavila. Poleđinski panel ovog modela koristi AG Glass i ima završnicu od satena.

Iako ove karakteristike Realme još nije potvrdio, TENAA i Geekbench listinzi sugerišu da će GT Neo2 imati 6.62″ FullHD+ AMOLED ekran, Android 11 od starta, 6GB/8GB/12GB RAM-a, 128GB/256GB/512GB skladišni prostor i senzor otiska prsta u ekranu.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Apple je objavio video koji pokazuje kako da koristite pokrete rukama za upravljanje Apple Watch-om

Vanja A

Red Hat-ov CentOS Stream 9 Linux je stigao

V.R.

Upozorenje da hitno ažurirate podešavanja privatnosti na Android uređaju

V.R.

Ostavite komentar