Poznati reper u zatvoru: Obećao milion dolara ako ga Tramp pomiluje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poznati reper u zatvoru: Obećao milion dolara ako ga Tramp pomiluje

Američki reper Kodak Blek nije baš u zavidnoj situaciji. Nekoliko puta je kršio zakon, ali sada želi da pronađe brzo rješenje za najhitniji slučaj.

Naime, protiv njega je podignuta savezna optužnica za nošenje oružja, zbog koje je i trenutno u zatvoru, dok mu se ne odluči definitivna kazna (od 2 do 7 godina). Inače, već nekoliko godina ima raznih problem sa zakonom, uključujući i video-snimak na kom se vidi kako drži marihuanu i pištolj u prisustvu deteta.

On je zatvoren od juna ove godine, a u oktobru je premešten u zatvor sa manjim nivoom obezbeđenja. Zatvorsku kaznu služi pod imenom Bil K. Kapri. Na svom Twitter nalogu, reper se obratio predsedniku SAD Donaldu Trampu, koji će uskoro otići sa te funkcije.

Kodak Blek se nada da će ga Tramp pomilovati, pa je i napisao da će, ukoliko se to desi, donirati milion dolara u humanitarne svrhe.

Donaldu Trampu, inače, nisu strana raznorazna pomilovanja, pa je tako simbolično pomilovao Suzan B. Entoni i Džeka Džonsona, ali i neke njemu bliske saradnike, poput Rodžera Stouna ili Majkla Flina.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Oživljen virus star 48.000 godina!

Vanja A

Nesvakidašnje otkriće arheologa u Egiptu: Pronađene mumije sa zlatnim jezicima

Vanja A

Hju Grant je mrzio čuvenu scenu iz „U stvari ljubav“, jedva pristao da je snimi

Vanja A

Ostavite komentar