Poznati pjevač postao tata djevojčice neobičnog imena - BIGportal.ba
Ex Yu

Poznati pjevač postao tata djevojčice neobičnog imena

Pevač postao ponosni tata još jedne devojčice

Milan je nedavno prisustvovao proslavi koju je organizovao njegov kolega Petar Mitić, povodom rođendanja sinova blizanaca.

Predstavnicima sedme sile je tada otkrio da i njegova supruga uskoro treba da se porodi, a nije želeo da otkrije ime koje su odabrali za devojčicu.

Sinoć je podelio radosne vesti na društvenoj mreži Instagram. 

– Stigla je Kasija, braćo i sestre. Hvala ti grome i živote moje – napisao je Milan i tagovao svoju suprugu Bojanu. Milan i njegova supruga su u braku sedam godina, a već imaju jednu ćerku.

Ime Kasija nije često domaće ime, poreklom je iz staro-grčkog jezika, od imena drveta „sena“ ili kod nas poznatijeg kao ukrasno drvo sa žutim lišćem i bez jestivih plodova, te da potiče pak ili od imena Kasije Carigradske, prve žene koja je u tadašnje vreme bila suviše obrazovana i pametna da bi pak mogla da postane carica. Značenje imena Kasija ili varijante iz grčkog jezika Kassia, obično u prenesenom smislu se dalje i tumači kao – „ona koja je pametna i uzvišena; ona koja je previše inteligentna; učena; nadarena; obrazovana; plemenita; željna znanja; hrabra; talentovana“.

Danas objavljeno

Stigle rode u dom Nikolića, košarkaški trener postao deda!

Vanja A

Marija Šerifović otkrila tajnu nakon spektakla na Jahorini

Vanja A

Nije mu se javljala na telefon

Vanja A

Ostavite komentar