Poznati detalji sukoba pjevačice i sestre - BIGportal.ba
Ex Yu

Poznati detalji sukoba pjevačice i sestre

Kome je Severinina majka prepisala nekretninu?

Krajem augusta je pjevačica Severina doživljavala pravu porodičnu dramu zbog sestre Marijane Popović. Naime, ona je Severinu optužila za napad i prijavila policiji koja je nakon toga pjevačicu dočekala na zagrebačkom aerodromu i ispitala je na temelju optužbi. Ana Vučković, majka jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji otkrila je da to nije prvi put da Marijana radi probleme svojoj sestri te da ju je već ranije optuživala.

Svako je imao svoje viđenje kako se događaj razvio, a navodno je okidač za sukob bila nekretnina koju je Severinina majka prepisala unuci Miji Popović, a Marijana je tada pobjesnila.

U medijima se svašta pisalo o tome zbog čega je stvarno došlo do tuče u stanu u Splitu. Ima tu svega, tačno je i to da je Marijanu pogodilo što ju je Seve odjavila sa splitske adrese, ali je glavni okidač sukoba taj što je njihova majka Ana jednu nekretninu prepisala direktno Marijaninoj kćerki Miji, svojoj unuci, koju obožava. Ona se o tome uopće nije konsultovala s Marijanom, dok je Severina u potpunosti podržala tu ideju svoje majke i bila je upoznata sa svim detaljima. Poznato je da Mija i njena majka godinama nisu u dobrim odnosima, a jedno vrijeme je živjela zajedno s tetom.

-Kad je Marijana saznala za to da ju je majka Ana potpuno zaobišla po ovom pitanju i da je nekretninu prepisala na ime njene kćeri, a ne njoj, potpuno je poludjela od bijesa. Zvala je majku i Severinu kako bi se raspravila s njima i kako bi joj sve objasnile, ali joj se danima nisu javljale na pozive. Pošto godinama ne komunicira s kćeri, a i za to krivi Severinu, ona se odmah uputila za Split kod majke u stan, kako bi se vidjele i razračunale. Ipak, tamo je bila i Seve, koja je odmah stala na stranu svoje majke i zaštitila je od bijesne Marijane. Ostalo sve znate kako se završilo, rekao je izvor koji je htio ostati anoniman.

Izvor: story.hr

Danas objavljeno

Ana Bekuta otkrila kome je pripala imovina Milutina Mrkonjića

Vanja A

Sa ovom ženom je Marinko Rokvić dobio vanbračnog sina!

Vanja A

Čola i Lokica već 40 godina ne pričaju

Vanja A

Ostavite komentar