POZNATA PJEVAČICA SE KUPA U ZLATU, a sin radi kao prodavac za 30.000 dinara - BIGportal.ba
Ex Yu

POZNATA PJEVAČICA SE KUPA U ZLATU, a sin radi kao prodavac za 30.000 dinara

Iako bi mogao da uživa, odlučio je da se zaposli.

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan, našao se u žiži javnosti nakon što je u javnosti odjeknula vest da je smuvao sestru Bojane Rodić, Natašu.

Jovan i Nataša su kasnije demantovali ove navode, a sada je otkriveno da ovaj mladić iako bi mogao da uživa u lagodnom životu i novcu roditelja, koji zarađuju na desetine hiljada evra, ipak je izabrao da zasuče rukave i sam zaradi svoj dinar.

Jovan već neko vreme radi u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 258 evra, saznaje “Kurir”.

“Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar”, rekla je ponosna mama Zlata i dodala da sam skuplja za kola.

“Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto on hoće da ima svoja, za koja će sam da zaradi”, istakla je pevačica.

Jovan je i sudent druge godine menadžementa, a Zlata ističe da je jedan on najboljih studenata i da ima sve devetke i desetke.

mondo.rs

Danas objavljeno

Miroslav Ilić otvorio dušu Aci Lukasu, ovako je počela njegova karijera!

Vanja A

Goca Tržan otišla na estetsku korekciju pa poručila: Kao što vidite nisam prirodno lijepa!

Vanja A

Preminuo bivši bubnjar benda “Atomsko Sklonište”

Zeljka

Ostavite komentar