Poznata glumica udavala se tri puta - BIGportal.ba
Ex Yu

Poznata glumica udavala se tri puta

Glumica Svetlana Ceca Bojković već godinama je u skladnoj zajednici sa suprugom Slavkom Kruljevićem, dok iza sebe ima još dva braka. Prvi suprug Cece Bojković bio je Miloš Žutić, sa kojim je dobila kćerku Katarinu Žutić, koja je takođe glumica. Dok je još formalno bila u braku sa Milošem, upoznala…

Glumica Svetlana Ceca Bojković već godinama je u skladnoj zajednici sa suprugom Slavkom Kruljevićem, dok iza sebe ima još dva braka.

Prvi suprug Cece Bojković bio je Miloš Žutić, sa kojim je dobila kćerku Katarinu Žutić, koja je takođe glumica.

Dok je još formalno bila u braku sa Milošem, upoznala je i zavoljela drugog muža – Ljubomira Mucija Draškića.

– Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam prije razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se vjenčali tek 1990. godine. Jer i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog – rekla je ranije glumica za Politiku.

Ona kaže da je sa Milošem Žutićem ušla u brak dok je bila suviše mlada i nezrela za bračnu zajednicu.

– Udala sam se kad sam imala 21 godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993, do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dvije smo bile i ostale jako bliske. Miloša je savladala najteža bolest- rekla je ona.

I Svetlanin drugi suprug je bio bolestan.

– On je krajem devedesetih počeo da tone u neku vrstu depresije, a pravi izraz je odustajanje od života. Nikad prije toga nije htio da se “čekira” kod ljekara. Poslije bombardovanja drugari su ga odveli u bolnicu “Sveti Sava” i tada mu je konstatovan problem sa krvnim sudovima. Umro je 2004. od srčanog udara u šezdeset sedmoj godini – ispričala je glumica jendom prilikom.

I baš kada je pomislila da će staviti tačku na brak kao instituciju, desila joj se neočekivana ljubav koja traje godinama unazad.

Sreću je pronašla kraj Slavka Kruljevića, diplomate koji je zaposlen u Ministarstvu inostranih poslova.

Srpskainfo

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar