11. Jula 2022.

Poznata glumica protiv Đokovića: Pozivala na bojkot meča

Big Portal

Ovog puta britanska glumica Mini Drajver, najpoznatija iz filma “Dobri Vil Hanting”, preuzela je na sebe ulogu dežurnog kritičara, a tokom prethodnih nekoliko dana na Tviteru je pokušavala da diskredituje Novaka Đokovića.

Glumica je uoči njegovog polufinala protiv Kamerona Norija istakla da bi pobeda Britanca bio najbolji odgovor na ono što se dešava na turniru i mogućnost da finale igraju Nik Kirjos i Novak Đoković.

Poručila je da bi, ukoliko se njih dvojica sretnu, sve žene trebalo da bojkotuju to finale zbog činjenice da je Kirjos optužen za nasilje, a da je Đoković “dokazano” napadao ženski tenis.

Kao argument upotrebila je navodnu izjavu Đokovića za ESPN od pre nekoliko godina da žene ne zaslužuju isti nagradni fond kao muškarci, iako je kasnije dokazano da je novinar taj deo izvukao iz konteksta i da Novak zapravo nije bio saglasan sa njim.

Iako su je brojni Tviteraši ispravili i u komentarima ispod njene objave pokazali da je izjava bila laž, glumica je nastavila sa tvrdnjama i napadima na Đokovića.

https://twitter.com/driverminnie/status/1545429288714792960

“Đoković ima najgoru listu izjava koje omalovažavaju žene i ženski tenis. To je dobro dokumentovano. I to čak i pre nego što je rizikovao živote dece u Australiji, iako je znao da ima kovid”.

https://twitter.com/Kriskel974/status/1545451845023301645

Posle završetka finalnog meča, u kome je Novak Đoković osvojio 21. grend slem titulu u karijeri, glumica je ostavila još jedan komentar.

“Zaista imam utisak da ovaj šampionski meč tačno odražava stanje u kome se svet trenutno nalazi: dva muškarca, nagrađena zbog lošeg ponašanja i laži”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare