Poznata glumica otkrila da neprekidno doji već sedam godina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poznata glumica otkrila da neprekidno doji već sedam godina

Glumica Tereza Palmer, koja očekuje četvrto dete nedavno je na Instagramu otkrila da svoju decu još uvek doji.

Glumica koja se ostvarila ulogama u filmovima “Čarobnjakov šegrt”, “Vodi me kući večeras”, prvo dete rodila je 2014. godine i od tada neprekidno doji.

“Danas je 2728. dan kako dojim. Počela sam 17. februara 2014. kad sam rodila svog prvog sina. Dojila sam ga dok sam bila trudna sa drugim sinom, a onda sam ih godinu dana dojila u paru. Drugog sina sam nastavila da dojim kroz treću trudnoću, a onda sam njega i kćerkicu dojila u paru. Tokom ove trudnoće još uvek dojim trećeg sina, a uskoro će biti treći put da dojim u paru”, piše ona.

Napisala je da joj je teško i da je umorna:

“Ima dana kad mi je to teško, umorna sam i želim svoje telo nazad, a drugim danima osećam duboku zahvalnost za to iskustvo. Imala sam privilegiju da izaberem dojenje, što nema svako. Nekima je lakše nego drugima. Znam mnogo žena koje su pokušale dojiti, ali nisu mogle. Žene ne bi trebalo osuđivati prema tome kako hrane svoju decu. Pre dve godine su me muškarac i žena napali jer sam svoju šest nedelja staru ćerku dojila na klupi u parku. Da se to dogodilo kad sam tek postala mama, to bi me jako potreslo. Nadam se da druge žene, koje su odlučile da doje imaju tu priliku, to mogu da rade bez straha od osude. Teško mi je da poverujem da rasprava o tome i dalje traje”, napisala je.

Danas objavljeno

Meghan Markle poput princeze Diane: Ovim joj je detaljima odala počast

Vanja A

Prodaju bunkere iz Drugog svjetskog rata

Vanja A

Sofija Loren (87) pokazala zašto važi za jednu od najlepših žena!

Vanja A

Ostavite komentar