13. Augusta 2021.

Poznata glumica otkrila da neprekidno doji već sedam godina

Big Portal

Glumica koja se ostvarila ulogama u filmovima “Čarobnjakov šegrt”, “Vodi me kući večeras”, prvo dete rodila je 2014. godine i od tada neprekidno doji.

“Danas je 2728. dan kako dojim. Počela sam 17. februara 2014. kad sam rodila svog prvog sina. Dojila sam ga dok sam bila trudna sa drugim sinom, a onda sam ih godinu dana dojila u paru. Drugog sina sam nastavila da dojim kroz treću trudnoću, a onda sam njega i kćerkicu dojila u paru. Tokom ove trudnoće još uvek dojim trećeg sina, a uskoro će biti treći put da dojim u paru”, piše ona.

https://www.instagram.com/p/CSIjDTMBkys/?utm_source=ig_web_copy_link

Napisala je da joj je teško i da je umorna:

“Ima dana kad mi je to teško, umorna sam i želim svoje telo nazad, a drugim danima osećam duboku zahvalnost za to iskustvo. Imala sam privilegiju da izaberem dojenje, što nema svako. Nekima je lakše nego drugima. Znam mnogo žena koje su pokušale dojiti, ali nisu mogle. Žene ne bi trebalo osuđivati prema tome kako hrane svoju decu. Pre dve godine su me muškarac i žena napali jer sam svoju šest nedelja staru ćerku dojila na klupi u parku. Da se to dogodilo kad sam tek postala mama, to bi me jako potreslo. Nadam se da druge žene, koje su odlučile da doje imaju tu priliku, to mogu da rade bez straha od osude. Teško mi je da poverujem da rasprava o tome i dalje traje”, napisala je.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare