Poznata folkerka je voljela KRIMINALCA, a onda i sama završila IZA REŠETAKA - BIGportal.ba
Ex Yu

Poznata folkerka je voljela KRIMINALCA, a onda i sama završila IZA REŠETAKA

Lela Andrić se pojavila na estradi kao veoma imućna žena koja je odlučila da se oproba u pevanju.

Uvek je bila atraktivna i izazovna, sa vitkom linijom i plavom kosom koja joj je bila zaštitni znak, a sudeći po najnovijim fotografijama, i dalje je zgodna i uvek doterana.

Osim pevanja Lela je bila i vlasnica butika u kojem je radila njena mlađa koleginica Olja Karleuša kojoj je kako su obe isticale pomogla u početku muzičke karijere.

Svojevremeno je internetom kružila njena fotografija na kojoj je u poljupcu sa Đorđem Božovićem Giškom, jednim od najpoznatijih kriminalaca tog vremena, a spekulisalo se i o brojnim aferama.

Ona se na tu temu nikad nije oglasila, te nije ni potvrdila ali ni demantovala brojne glasine.

Koliko su Lela i Giška bili zajedno, i dalje je ostavo nepoznato.Ona je 2005. godine osuđena na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, zato što je na prevaru uzela novac od švajcarskog državljanina Kurta Alenspaha, koji ju je svojevremeno tužio.

Kako je “Blic” tada pisao, Alenspah je Andrićevoj na pozajmicu, u više navrata, dao pomenuti novac radi, kako mu je ona rekla, izgradnje hotela na Tari.

Prema optužnici, ona je Alenspahu obećala mesto direktora hotela, kao i to da će od zarade vratiti pozajmicu. Alenspah je, međutim, tvrdio da je ostao ‘kratak’ za skoro milion franaka.

Danas objavljeno

Mate Rimac sa suprugom na svadbu stigao u žutoj Neveri

V.R.

Ekskluzivne fotografije: Ovako su Ana i Bastijan proslavili petu godišnjicu braka u Veneciji

V.R.

Svetlana Bojković i Marijana Mićić na pauzi snimanja

V.R.

Ostavite komentar