Poznata atletičarka ima 40 godina i nikada nije spavala s muškarcem: Niko me ne želi - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poznata atletičarka ima 40 godina i nikada nije spavala s muškarcem: Niko me ne želi

Poznata američka atletičarka Lolo Džouns osim profesionalnom karijerom, intrigira javnost načinom života i vjerovanjima, a ponajviše odlukom da ne stupa u spolne odnose prije braka, o čemu je i sama nedavno progovorila.

– Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek bi uslijedio raskid i moje bi srce bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put stupim u odnos u braku, ali nikako da nađem pravog muškarca, kazala je 40-godišnja atletičarka i dodala da se nakon što je o tome odlučila javno progovoriti popis muškaraca s kojima bi mogla biti dodatno smanjio.

– To je bila greška, ubilo mi je sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse, ranije sam uvijek razmišljala: Ok, kako da mu kažem, da pričekam dok me ne upozna kao osobu ili da samo bacim bombu, kazala je.

Nedavno je u objavi na svom Instagramu otkrila koliko želi porodicu te da je odlučila pokušati s umjetnom oplodnjom i zamrzavanjem jajnih stanica.

– Nastavit ću se moliti Bogu da me počasti čovjekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i da ako ne želi da se udam, da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile, željela sam se udati sve više i želim imati svoju porodicu. Nastavljaju lomiti moje srce, kazala je Jones.

– Često me zadirkuju zbog toga što sam odlučila da se neću seksati prije braka. Momci mi šalju poruke da sam stara. Da sam isprana i da trebam završiti s tim. I tako ja zajecam. Gdje si, Bože? Jedan dio Biblije kaže: ‘Ako tražiš nešto u moje ime, napravit ću to.’ Tražila sam od Boga da ispoštuje želju mog srca. Tvoja riječ kaže da je dvoje bolje od jednog, dodala je.

Jones je nastupala na Olimpijskim igrama u Londonu, gdje joj je bronca pobjegla za deset stotinki, a bila je i na Hanžeku u Zagrebu. Jedna je od rijetkih sportašica koje su predstavljale SAD i na zimskim i na ljetnim Olimpijskim igrama. U Pekingu i Londonu trčala je na 100 m s preponama, a u Sočiju se 2014. godine natjecala u bobu.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar