Poznat uzrok smrti majke i bebe u Mrkonjić Gradu - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Poznat uzrok smrti majke i bebe u Mrkonjić Gradu

Obdukcija tijela preminule porodilje Z.Č. (26) iz Petrovca i njenog novorođenčeta koji su pronađeni mrtvi u stanu u Mrkonjić Gradu, pokazala je da se beba rodila u teriminu te da je majka podlegla usljed teškog porođajnog krvarenja, a beba usljed neadekvatnog zbinjavanja, saznaju “Nezavisne”.

Kako saznajemo, na njihovim tijelima nema tragova nasilja a beba koja je rođena sa urednom težinom i dužinom za terminski porođaj, podlegla je jer nije zbrnuta a između ostalog, pupčanik je bio samo otkinut ali ne i podvezan.

Iako su njeni poznanici tvrdili da je nesrećna žena, koja je radila kao konobarica u Mrkonjić Gradu, bila u sedmom mjesecu trudnoće, pa su sumnjali na prijevremeni porođaj, obdukcija je ipak pokazala da je porođaj bio u 9. mjesecu.

Z.Č. je živjela kao podstanar jer se doselila iz Grahova u Mrkonjić Grad, gdje je bila zaposlena, ali budući da su lokali zatvoreni zbog situacije sa virusom korona, posljednjih dana nije radila.

Ovaj šokantan slučaj otkriven je u nedjelju kada se ona nije javljala na mobilni telefon pa su poznanici odlučili da vide šta se desilo, ali ovakav stravičan scenario niko nije očekivao.

Po ulasku u njen iznajmljeni stan zatečen je horor, jer je tijelo bebe, kojoj je bila presječena pupčana vrpca, pronađeno u kuhinji u lavoru, dok je porodilja nađena pored kreveta. Iza Z.Č. je ostala mala kćerka iz prvog braka, koja živi sa bakom i djedom u Grahovu.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

Srpskoj listi 100 odsto glasova u Severnoj Mitrovici, Radojević ubjedljiv

M.

Uhvaćena nova mula na “Tuđmanu”

M.

Američki i kanadski vojni brodovi kod Tajvana; Kina bijesna

M.

Ostavite komentar