Poznat uzrok smrti Endija Flečera – oglasio se ostatak benda "Depeche Mode" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poznat uzrok smrti Endija Flečera – oglasio se ostatak benda “Depeche Mode”

Endi Flečer, klavijaturista i osnivač benda “Depeche Mode” iznenada je preminuo prošlog meseca, a do sada nije bilo zvaničnih informacija o uzroku smrti.

Međutim, dva preostala člana benda, Dejvid Gan i Martin Gor, obratili su se fanovima na društvenim mrežama i objavili da je uzrok Endijeve smrti disekcija aorte, stanje u kojem dolazi do rupture unutrašnje obloge zida aorte.

“Pre nekoliko nedelja smo primili nalaze patologa, a Endijeva porodica nas je zamolila da ih podelimo sa vama. Endi je dobio disekciju aorte dok je bio u svom domu, 26. maja. Iako je otišao prerano, preminuo je mirno i nije puno patio”, objasnili su.

“Proslavljali smo Endijev život u Londonu prošle nedelje. Bila je to predivna ceremonija sa pomalo suza, ali ispunjena divnim sećanjima na to ko je bio Endi i našim zajedničkim pričama”, napisali su Gan i Gor zahvalivši se fanovima na istrajnoj podršci.

Takođe, na početku objave, preostali članovi benda zahvalili su se “na iskazanoj ljubavi prema Endiju u nekoliko prošlih nedelja”.

“Bilo je neverovatno gledati sve vaše fotografije, čitati vaše poruke, videti koliko vam je Endi svima značio. Kao što možete i da zamislite, bilo je ovo nekoliko čudnih, tužnih i zbunjujućih nedelja iza nas, u najmanju ruku. Ali osećali smo vašu ljubav i podršku, a znamo da je isto osetila i Endijeva porodicao”, poručili su fanovima.

Danas objavljeno

Dvogodišnjakinja u Turskoj ugrizla zmiju

Vanja A

Ris Viderspun miješaju sa kćerkom: Kao blizankinje

Vanja A

Pogledajte kako Dubai “nestaje” u pješčanoj oluji

Vanja A

Ostavite komentar