16. Oktobra 2022.

Poznat datum kada stiže Spider-Man: Miles Morales za PC

Big Portal

Nećete morati da čekate još dugo kako biste igrali još jednu remasterovanu Spider-Man igru na svom računaru. Insomniac i Nixxes su objavili da Spider-Man: Miles Morales na PC sriže 18. novembra, preko Epic Games Store i Steam platformi.

Port će ponuditi vizuelnu nadogradnju u odnosu na verziju za PlayStation 5, uključujući “ray-tracing” senke i spoljašnje svetlo. Tu je i podrška za neke PC funkcije, ukjljučujući ultraširoke monitore i DLSS 3 skaliranje na GeForce RTX 40 grafičkim kartama.

Kada su u pitanju PC zahtevi, igru nećete moći da pokrenete na zastarelim sistemima. Biće vam potreban Intel Core i3 procesor četvrte generacije (ili AMD ekvivalent), 8GB RAM-a, grafička karta na nivou GeForce GTX 950 modela i noviji hard disk. Ovo će vam omogučiti igranje u 720p rezoluciji, na “very low” grafičkim podešavanjima.

Preporučene specifikacije uključuju SSD skladište, 4K za visoke detalje i ray-tracing. Developeri preporučuju Core i7 sa 12 jezgara ili Ryzen 9 pete generacije, RTX 3080 ili Radeon RX 6950 XT grafičku kartu i 32GB RAM-a.

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare