Poziv navijačima: Od četvrtfinala pune tribine na Vimbldonu - BIGportal.ba
Sport Tenis

Poziv navijačima: Od četvrtfinala pune tribine na Vimbldonu

Centralni i Teren broj 1 kompleksa Ol Ingland kluba biće potpuno otvoreni za gledaoce od četvrtfinalnih duela, potvrdili su organizatori Vimbldona.

„Posle uspešne organizacije mečeva tokom prve sedmice Vimbldona, u skladu sa dogovorom sa Vladom i uz konsulaticiju loakalnih vlasti, sa zadovoljstvom potvrđujemo da će Centralni i Teren broj 1 u punom kapacitetu biti otvoreni za gledaoce od četvrtfinala. Takođe, gledalište Centralnog terena biće 100 odsto popunjeno za mečeve polufinala i finala“, navodi se u saopštenju.

To će biti prvi potpuno otvoreni stadioni u Velikoj Britaniji od početka pandemije koronavirusa. Kapacitet Centralnog terena je 14.979, a Terena broj 1 je 12.345.

Na ostalim terenima kapacitet će biti smanjen.

Od vlasnika ulaznica i dalje će se tražiti dokaz tome da nisu zaraženi koronavirusom, a od njih se traži da poštuju uputstva nođenja maske za lice kada su u pokretu.

Podsećamo, prethodno je Vlada Velike Britanije povećala kapacitet Vemblija na 75 odsto za mečeve polufinala i finala Evropskog prvesntva u fudbalu, a pred punim kapacitetom gledališta održaće se i trka Formule 1 na Silverstonu.

Sportklub.

Danas objavljeno

Hitan sastanak zbog Solskjera: “Smiješi” mu se otkaz

Vanja A

Radonjić: Kalinić pod znakom pitanja

Vanja A

Đoković predvodi Srbiju

Vanja A

Ostavite komentar