5. Jula 2019.

Povučena tužba protiv Kevina Spaceya za seksualno zlostavljanje

Big Portal

Advokat navodne žrtve izjavio je da je njegov klijent 3. jula poduzeo konkretne poteze kako bi povukao svoju tužbu. Takođe, ovaj potez podrazumijeva da muškarac koji je optuživao Spaceya ne može kasnije ponoviti postupak protiv njega.

On je tražio materijalnu nadoknadu zbog nanesene štete koja je nastala zbog navodnog “eksplicitnog seksualnog ponašanja” slavnog glumca u restoranu Club Car u Nantucketu.

Holivudska zvijezda je od početka negirala tvrdnje o seksualnom zlostavljanju. Naime, ovaj dvostruki dobitnik Oscara izjasnio se da nije kriv ni po jednoj tački optužnice na saslušanju održanom u januaru.

Navodna žrtva Kevina Spaceya je sin bivše lokalne televizijske voditeljice iz Bostona Heather Unruh, koja je prošle godine javno govorila o ovom slučaju. Ona je optužila Spaceya da je najprije napio njenog tadašnjeg 18-godišnjeg sina, a zatim ga “pipkao”.

Spaceyjevi advokati optužili su sina Heather Unruh za brisanje SMS poruka koje bi podržale odbranu glumca. U januaru je sudija naredio mladiću da obezbijedi svoj mobilni telefon na idućem ročištu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare