12. Aprila 2022.

Povučena optužba protiv Snup Doga za seksualno zlostavljanje

Big Portal

Žena, identifikovana u tužbi kao Džejn Do, optužila je američkog repera da je seksualno napao nakon što je prisustvovala jednom od njegovih koncerata 2013. godine.

Reperovi predstavnici rekli su da su optužbe lažne i sa zadovoljstvom dočekali dobrovoljno odustajanje od parnice.

Tužba je povučena gotovo dva mjeseca nakon što ga je žena prijavila policiji u Kaliforniji. Izvorno je podnesena nekoliko dana prije nego što je reper nastupio na poluvremenu Super Boula, prenosi “Telegraf”.

Dobrovoljnim odustajanjem od parnice takođe su uklonjene optužbe protiv svih drugih strana navedenih u slučaju, uključujući i reperovog poslovnog saradnika. Žena je opisana kao plesačica, model, voditeljka i glumica koja je radila sa reperom.

Ali, Snup tvrdi da ona nikada nije radila za njega.

“Nije iznenađujuće da je tužiteljka odustala od svoje tužbe protiv tuženika. Njena pritužba je bila puna lažnih navoda i nedostataka”, rekao je predstavnik Snupa Doga u izjavi za novinsku agenciju Rojters.

Met Finkelberg, advokat Džejn Do, još nije javno komentarisao zašto je slučaj odbačen, navodi BBC News koji ga je kontaktirao.

Podsjetimo, neimenovana žena izvorno je tvrdila da je bila “uspaničena i prestravljena” tokom navodnog incidenta, za koji je tvrdila da se dogodio u kupatilu u TV studiju.

Telegraf.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare