12. Novembra 2021.

Povučena GTA trilogija za PC, Rockstar Launcher van funkcije

Big Portal

Od sinoć, svako pominjanje PC verzije je uklonjeno sa Rockstar-ovog sajta, a aplikacija Rockstar Games Launcher je potpuno van mreže. Svako ko ga je kupio pre nego što je nestao, trenutno ne može da igra.

Iz nekog razloga, Rockstar je odlučio da ukloni sve verzije GTA III, Vice Citi i San Andreas iz alternativnih PC prodavnica—uključujući Steam—što znači da je njegov softver jedini način da igrate igru. Ili tačnije, jedini način da ga ne igrate, većinu vremena otkako je trebalo da bude objavljen.

Rockstar Tviter podrška je ovo opisala kao „privremeno van mreže zbog održavanja“, rekavši da će se usluge vratiti čim se ovo završi. Osim toga, to je rečeno pre nekih 18 sati, na dan velikog lansiranja remasterizovanih verzija prve tri 3D Grand Theft Auto igre, koje je kompanija istovremeno učinila nedostupnim u bilo kom prethodnom obliku.

„Zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju“, rekli su kupcima koji su upravo potrošili novac na igru koja je iznenada skinuta istog dana. „Dok nastavljamo da radimo na obnavljanju usluga za Rockstar Games Launcher i podržane naslove.“

Povučena GTA trilogija za PC, Rockstar Launcher van funkcije

Kotaku je testirao novije GTA naslove koji su na Steam-u, a ni oni se ne mogu pokrenuti zahvaljujući problemima sa serverom, povezanim sa Rockstarovim launcherom.

Očigledno je da se dogodilo nešto prilično loše, jer će skoro ceo jedan dan, a kompanija čak ni ne nudi procenu kada bi moglo sve ponovo da proradi.

Bernchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare