"Povratak u Beograd mi je kao kad obučem staru majicu, svoj sam na svome" - BIGportal.ba
Ex Yu

“Povratak u Beograd mi je kao kad obučem staru majicu, svoj sam na svome”

Glumica Marija Karan, koja se početkom februara zvanično razvela od supruga Džoela Lubina, nakon višegodišnjeg boravka u Los Anđelesu vratila se u Srbiju, te ističe da Beograd nikada nije prestala da smatra svojim i da se oseća kao da se vratila da nastavi tamo gde je stala.

“Povratak u Beograd mi je kao da obučem staru majicu i osećam se kao svoj na svome. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala”, rekla je u intervjuu za magazin “Lepota i zdravlje”.

Los Anđeles je zamenila Beogradom i sada živi ovde, u svom gradu, a povod za povratak bio je pre svega angažman na novom, velikom projektu. Angažovana je za rimejk “Dinastije”, serije iz osamdesetih a za koju je, kako je nagovestila, urađen sjajan kasting: Bane Popović, Rade Šerbedžija, Peđa Bjelac.

Preseljenje u Beograd donelo je promene i u život njenog sina Marka Lea Lubina, kojeg je dobila u braku sa bivšim mužem, američkim producentom Džoelom Lubinom.

“Moj sin Marko je ove godine promenio tri škole, a odlično govori tri jezika. Bez obzira gde smo on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja”, istakla je Marija Karan.

Danas objavljeno

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

“Svaki dan naše ljubavi…”: Prva objava ANE BEKUTE nakon Mrkonjićeve smrti

Zeljka

Dragana Mirković o malo poznatim detaljima iz braka

Zeljka

Ostavite komentar